Please upgrade to the new Edge browser, or use Chrome, Firefox or Safari, before continuing. Internet Explorer will not support the best shopping experience on the ADI Digital Branch site after March 12. close button

Førende fagfolk henvender sig til ADI

Se, hvad der gør ADI til den førende globale sikkerhedsdistributør

Vores kunder efterspørger en effektiv distributør. ADI's brede vifte af produkter, konfigurerede løsninger og branchekendskab gør det muligt for detailhandlere og integratorer at arbejde mere effektivt og tilbyde pålidelige tjenester. Derfor er vi den førende distributør af sikkerheds- og lavspændingsudstyrADI’s e-shop

ADI tilbyder det største online katalog over sikkerheds- og lavspændingselektronik samt muligheden for at administrere hele din konto online. Browse, se igennem og køb over 4.000 produkter komplet med specifikationer, billeder og priser i vores e-shop. Tilmeld dig i dag for en ADI-onlinekonto for at få adgang til alle vores kontoadministrationsfunktioner: få tilbud, kontroller priser, placere og spore ordrer og se i vores lagerbeholdning når som helst, hvor som helst og døgnet rundt.


Stort udvalg af de bedste produkter

Vi samarbejder med mere end 700 førende leverandører over hele verden og undersøger, udvælger og indkøber de nyeste produkter. Dette sikrer, at vores kunder har adgang til den nyeste teknologi og det største udvalg af sikkerheds- og lavspændingsprodukter.


Øjeblikkelig produkttilgængelighed

Vi har tusindvis af varer på lager hver dag i vores lokale distributionscentre i Europa. Bestil i e-shoppen eller gennem din salgsrepræsentant. Få levering, hvor du ønsker eller hent fra os.


Kyndige sælgere

Lad os benytte os af den særlige viden. Vores sælgere har mange års erfaring i branchen og deltager i mindst 35 timers træning om året, herunder træning i nye produkter hver måned. Vi har eksperter til enhver kategori og applikation, så vores kunder kan føle sig sikre på, at de har de bedste løsninger til deres projekt.


Systemdesign og programmeringstjenester

ADI har personale med produkt- og teknologi-ekspertise, der hjælper med systemdesign, produktvalg og teknisk support til alle projekter. Vores team er dedikeret til at reducere kundernes arbejdsbyrde og gøre installationer lettere og mere effektive.


close button