Please upgrade to the new Edge browser, or use Chrome, Firefox or Safari, before continuing. Internet Explorer will not support the best shopping experience on the ADI Digital Branch site after March 12. close button

Vigtigheden af tyverisikring

Mit hjem er mit slot, et sted hvor vi holder vores kære og personlige ejendele sikre og trygge. Det samme gælder for at beskytte vores virksomheder og de aktiver og mennesker, der arbejder indenfor. Med over 23.500 indbrud anmeldt i Danmark i 2022, er bolig- og kommercielle indbrudssystemer ikke bare en afskrækkelse, de er et døgnovervågningssystem, der beskytter ikke kun bygningen og dens indhold, men også området omkring og udhuse. Da efterspørgslen efter indbrudssikring er større end nogensinde, leder installatører efter de rette produkter til at imødekomme kundens behov. 

Valg af system

For installatører er der et stort udvalg af systemer at præsentere for hjemme- og virksomhedsejere, der spænder fra brugerovervågede smarte sikkerhedssystemer til tredjeparts overvågede sikkerhedssystemer med løbende overvågningskontrakter. Selvom simple overvågnings systemer giver en billigere løsning, er den hørbar alarm den eneste metode til alarm, der er designet til at skræmme indbrudstyve væk og advare dem i nærheden. Men med statistikker, der viser, at mindre end 10% af indbrud opdages af naboer eller nærliggende virksomheder, kan slutbrugeren ønske at overveje de bredere muligheder. Med teknologibaserede smarte hjemmesikkerhedssystemer eller overvågede systemer, sammen med den eksterne sirene, bliver brugeren eller tredjepart underrettet, og i visse tilfælde kan de se, hvad der sker på ejendommen for at verificere, om yderligere handling er nødvendig.

Trådet eller trådløst

Mens de fleste sikringssystemer har en netdrevet kontrolpanel med et backup-batteri, har slutbrugerne mulighed for at vælge mellem trådede eller trådløse sensorer, PIR (bevægelsessensorer), dør- og vinduessensorer samt udvidelse til interne og eksterne kameraer, og video-dørklokker. Fordelen ved trådløse sensorer er, at de er nemmere at installere og flytte rundt i ejendommen uden behov for elektrisk ledning, men ulempen er, at de er afhængige af batterier, så batterilevetiden skal kontrolleres regelmæssigt. Trådede systemer er normalt mere komplekse at installere, men giver ofte flere funktioner og kræver mindre vedligeholdelse. Fordelen ved de fleste moderne indbrudssystemer er, at de nu kan tilsluttes andre smart-home-tilbehør som smarthøjtalere, indendørs kameraer, eksterne sikkerhedslamper og kameraer eller video-dørklokker. Hos ADI har vi et bredt udvalg af indbrudssystemer fra førende leverandører sammen med smart-home-produkter, så du som installatør har mulighed for at imødekomme dine kunders behov, hvad enten det drejer sig om en simpel installation af hjemmeindbrudssikring, kommercielt indbrudssystem eller en komplet indbrudssikring, adgangskontrol, sikkerhedskamera og smart-home-løsning. 

Vedligeholdelse og standarder

Som med ethvert indbrudssystem er regelmæssig vedligeholdelse vigtig og reducerer fejl. Vedligeholdelseskontrakter er for slutbrugeren en god måde at opretholde forholdet mellem installatør og slutbruger, hvilket muliggør samtaler om ny teknologi og opgraderinger. Brug af en professionel installatør er også et krav for nogle forsikringsselskaber, både for hjem- og erhvervsforsikring. 

Uanset om du installerer et nyt system eller opgraderer og udvider dine kunders nuværende system, er der et væld af systemer, tilbehør og smart-home-tilbehør tilgængelige. Det handler om at hjælpe din kunde med at træffe den rigtige bes lutning for deres hjem eller virksomhed med henblik på langsigtet sikkerhed og tryghed. 

close button