Opgrader til den nye Edge-browser, eller brug Chrome, Firefox eller Safari, inden du fortsætter. Webstedet ADI Global Distribution understøtter ikke Internet Explorer efter den 12. marts 2021. close button

Udvid din virksomhed med ADI’s muligheder for at lære noget nyt. Meld dig til et webinar, deltag i en branche-event, eller besøg en ADI Expo i nærheden af dig for at få viden om industrien og høre om nye produkter og løsninger. Vores personlige events tilbyder masser af muligheder for at netværke med andre i din industri, og vores digitale uddannelsesressourcer giver dig de værktøjer, du har brug for til at styrke dine færdigheder, uanset hvor du er.

Webinars
Industri-events og Expos

I løbet af året er leverandør-events, udstillinger og de forskellige ADI Expos en enestående mulighed for at se en demonstration af nye produkter, høre om nye tilbud og besparelser fra leverandører, netværke og meget mere.

Online Events
Kursus-events

Øg din viden inden for adgangskontrol, IP-video og meget mere. Disse online kurser kommer direkte fra ADI's store partnernetværk af leverandører og kan alle gennemføres i ro og mag derhjemme eller på kontoret.

Webinars
Webinarer

Vi tilbyder gratis webinarer, der præsenteres af eksperter hos ADI og førende leverandører, om industriens top-trends, teknologier og udfordringer. Tilmeld dig et kommende webinar, eller se en optagelse af en tidligere event.