Opgrader til den nye Edge-browser, eller brug Chrome, Firefox eller Safari, inden du fortsætter. Webstedet ADI Global Distribution understøtter ikke Internet Explorer efter den 12. marts 2021. close button

Honeywell MAXPRO®

MAXPRO® Intrusion

MAXPRO® Intrusion indgår i MAXPRO®-produktfamilien og bruger MAXPRO® Cloud til konfiguration, vedligeholdelse og administration. Galaxy Dimension, Galaxy Flex og Galaxy FLEX+ har nu MAXPRO® Cloud.

MAXPRO® Access

Med MAXPRO® Access kan brugerne via MAXPRO® Cloud sikkert og nemt implementere adgangskontrolsystemet hvor som helst, der er internetforbindelse – uden udgifter til en dedikeret pc eller software.

NDAA-kompatibel video

De nye 30 Series- og 60 Series-videokameraer omfatter indendørs og udendørs dome-, bullet- og udendørs speed dome kameraer, som har en utrolig klarhed og sikker datatransmission.

MAXPRO® Cloud

MAXPRO® Cloud reducerer de daglige forstyrrelser og gør det nemmere at håndtere og overvåge vigtige behov for sikkerhed og forretningsdata – på farten. Dette gør dig i stand til at fortsætte med at fokusere på din bundlinje, uanset hvor du er.

Shop efter kategori

Adgangskontrol
Brand
IP Video
Tyverisikring
Videoovervågning
Se alle produkter

SMV - Erhvervssikkerhed

Designet til at levere en skalerbar, integreret sikkerhedsløsning, der kan tilpasses og er fremtidssikret til at vokse med dit firma eller dine kunder.

Læs mere

Enterprise - Erhvervssikkerhed

Pro-Watch Integrated Security Suite tilbyder et komplet økosystem, der vil opfylde alle virksomhedens sikkerhedsbehov.

Læs mere

Honeywell Ressourcecenter

Honeywell-sikkerhedsbesked

Hvis du har købt og installeret produkt(er) på listen med sikkerhedsbeskeder, bedes du følge vejledningen og opgradere til nyeste firmware.

Læs mere
NDAA Cybersecure-løsning

Honeywell 30 Series-, 60 Series- og Modum IP-kameraer er designet til at indgå i videosystemer, der overholder NDAA 2019, afsnit 889

Læs mere
Casestudier

Honeywell samarbejder med mange forskellige virksomheder om at levere innovative sikkerhedsløsninger, der lever op til unikke og skiftende krav.

Læs mere

Videos

MAXPRO Cloud - Info-video
MAXPRO Access MPA2 - Info-video
Honeywell IP Kameraer

Honeywell Security er en førende global producent af adgangskontrol, tyverisikring, videoovervågning og integrerede sikkerhedsløsninger til erhvervs- og boligmarkedet. Vores kerneforretning er at levere innovative sikkerhedsprodukter og -tjenester i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Vi leverer: Sofistikerede og omkostningseffektive løsninger designet til at give et højt investeringsafkast; Integreret og skalerbar teknologi til at beskytte dine investeringer, selv hvis dine krav skulle ændre sig; Det højeste sikkerhedsniveau for at afskrække, opdage og forhindre farer og minimere økonomiske og operationelle risici.

Back to top