Please upgrade to the new Edge browser, or use Chrome, Firefox or Safari, before continuing. Internet Explorer will not support the best shopping experience on the ADI Digital Branch site after March 12. close button

Innovation til en mere sikker verden

Ved at kombinere intelligent teknologi og menneskelig fantasi tilbyder vi løsninger baseret på syn, lyd og analyse til at forbedre sikkerheden og optimere forretningens resultater.

Om Axis

Hos Axis Communications udvikler vi innovationer til en smartere og mere sikker verden. Ved at kombinere intelligent teknologi og menneskelig fantasi tilbyder vi løsninger baseret på syn, lyd og analyse for at forbedre sikkerheden og optimere forretningsresultaterne.

Events: Axis Team Denmark

Hos Axis prioriterer vi kontakt med kunder & samarbejdspartnere via løbende arrangementer. Opdag vores kommende events og uddannelsessessioner her.

Axis program for channel partner

Axis' program for kanalpartnere er designet til at hjælpe dit team med at accelerere deres salg af løsninger. Spørg din ADI-repræsentant, hvordan du bliver mere profitabel med Axis.

Secure Insights

Sikring af netværksprodukter og softwaretjenester mod cybertrusler er afgørende for beskyttelse af data og systemer. Læs om forskellige scenarier på vores Secure Insights-blog.

Udvalgte kategorier


Modulær


Termisk


Dome-kameraer


PTZ


Audio

Udvalgte produkter

Flere kategorier


NVR


Netværkskameraer


Netværks-intercom


Adgangskontrol


PoE-enheder


Avanceret analyse


System-enheder


Beslag og kabinetter


Panoramakameraer


Tilbehør

Ressourcer

Design din løsning
Performance Matters
The Modern LAN by Frost & Sullivan
Customer Success Story: Hitachi Rail

Design din løsning

Design ethvert overvågningssystem - stort stort eller lille - i henhold til din kundes behov med AXIS Site Designer. Den integrerede produktvælger og optagelsesprodukt produktvælger kan du tilføje alle de produkter, du har brug for til en komplet end-to-end-løsning. Planlæg nemt kameraplacering og -dækning i en intuitiv kortvisning. Generer et detaljeret tilbud og en materialer på få minutter - og opdater hurtigt for hurtigere levering til kunden.

Læs mere

Tilføj enheder

Uanset kompleksiteten har vi enheder, der passer til dine sikkerhedsbehov. Byg dit sikkerhedssystem med Axis' end-to-end-løsning. Vi tilbyder alt fra netværkskameraer, dørstationer og lyd til radar og adgangskontrol.

Læs mere

Få den rigtige optageløsning

Uanset om du har brug for enkelheden i AXIS Companion eller styrken i AXIS Camera Station, har vi mulighederne til dig. Med to video og Axis netværksvideooptagere får du en pålidelig løsning, der er nem at installere, og som er skræddersyet til dine kunders behov. behov, der er perfekt tilpasset den brede vifte af Axis-produkter.

Læs mere

Klar til at købe?

Vi er her for at hjælpe. Kontakt din lokale ADI- eller Axis-repræsentant for mere information

Kontakt os

AXIS muliggør en smartere og mere sikker verden ved at skabe netværksløsninger, der giver indsigt for at forbedre sikkerhed og nye måder at drive forretning på. Som førende inden for netværksvideo tilbyder AXIS produkter og tjenester til videoovervågning og analyse, adgangskontrol, intercom og lydsystemer. AXIS har mere end 3.800 engagerede medarbejdere i over 50 lande og samarbejder med partnere over hele verden for at levere kundeløsninger. AXIS blev grundlagt i 1984 og har hovedkontor i Lund. For mere information om AXIS, besøg vores hjemmeside www.axis.com

close button