Please upgrade to the new Edge browser, or use Chrome, Firefox or Safari, before continuing. Internet Explorer will not support the best shopping experience on the ADI Digital Branch site after March 12. close button

OPTEX

/catalog/featured-brands/optex_hero-banner_protection-from-every-side

Fuld beskyttelse fra
alle retninger

Få mere at vide om vores avancerede LiDAR-serie – REDSCAN Pro

Shop Now

Registrering af indtrængning

Fra avanceret udendørs LiDAR til innovativ indendørs PIR, produkterne fra OPTEX dækker det hele. Du kan stole på OPTEX, uanset om du har behov for beskyttelse af et stort erhvervsareal, et lager, kontorer eller privat beboelse.

Visuel bekræftelse

Når det handler om sikkerhed, er det altid godt at være ekstra beskyttet. OPTEX visuel bekræftelse og intelligente visuelle overvågningsløsninger giver dig ro i maven og fuld kontrol over dit sikkerhedssystem.

Registrering af køretøjer

OPTEX køretøjsregistrering er en nem og enkel løsning til automatiske porte, hegn og industridøre. Der er ikke behov for teknisk installation, så sensorerne er ideelle til alle områder, og de installeres nemt over jorden

Hvem er OPTEX?

OPTEX er markedsledende inden for teknologiske sensorløsninger for sikkerhed, visuel overvågning, registrering af køretøjer og meget mere. Siden etableringen i Japan i 1979 har OPTEX været globalt markedsledende takket være deres pålidelige, holdbare og alsidige produkter. Deres udvalg af sikkerhedsprodukter inkluderer en lang række teknologier bl.a. LiDAR, PIR, fiberoptik og AIR-beams, der tilbyder kreative løsninger til kommerciel og industriel anvendelse samt til privat beboelse.

Indledende OPTEX produktsalgstræning

Opbyg din viden om sikkerhedssensorer fra OPTEX via vores online-træning i fire moduler, som du kan gennemføre i dit eget tempo.

Tilmeld dig træningsprogram

Træningsvideoer

Lær mere om produkterne, løsningerne og teknologien fra OPTEX via lærerige træningsvideoer og webinarer.

Se YouTube-kanalen fra OPTEX

Sikkerhedsløsninger

Tusindvis af kunder over hele verden stoler på de pålidelige, præcise og innovative registreringssystemer fra OPTEX ved levering af kreative løsninger. Se selv hvordan i vores casestudier.

Beskyttelse af et luksushotel med LiDAR-teknologi

OPTEX har installeret den kompakte og intelligente REDSCAN RLS-2020 LiDAR lasersensor i The Londoner, et femstjernet luksushotel i det centrale London, for at beskytte hotellets værdifulde inventar.

Lær mere
Intelligente visuelle overvågningssystemer til beskyttelse af privat beboelse

Vores kunde inden for privat beboelse i Cumbrien var på udkig efter en løsning, der kunne beskytte deres biler, kæledyr og deres hjem og give dem fred i sindet.

Lær mere
Langtrækkende PIR, der beskytter mod tyveri eller beskadigelse af solpaneler

Der var behov for at beskytte et antal fjerntliggende solpanelanlæg med en omkreds på ca. 2,5 km mod potentielt indbrud. OPTEX installerede 25 stk. REDWALL SIP til beskyttelse af anlægget.

Lær mere

Videos

VXI-CMOD - registrering af indbrud med visuel bekræftelse
REDSCAN PRO – avanceret LiDAR-registrering
FlipX Advance - To måder at detektere på med kun én sensor

OPTEX er markedsledende inden for teknologiske sensorløsninger for sikkerhed, visuel overvågning, registrering af køretøjer og meget mere. Siden etableringen i Japan i 1979 har OPTEX været globalt markedsledende takket være deres pålidelige, holdbare og alsidige produkter. Deres udvalg af sikkerhedsprodukter inkluderer en lang række teknologier bl.a. LiDAR, PIR, fiberoptik og AIR-beams, der tilbyder kreative løsninger til kommerciel og industriel anvendelse samt til privat beboelse. Se mere på https://www.optex-europe.com/.

Back to top
close button