Please upgrade to the new Edge browser, or use Chrome, Firefox or Safari, before continuing. Internet Explorer will not support the best shopping experience on the ADI Digital Branch site after March 12. close button

Hikvision

Mere end ColorVu

Kombiner ColorVu med andre Hikvisions avancerede teknologi ("X") og fantastiske muligheder dukker op. Leverer uovertruffen værdi til sikkerhedsmarkedet med flere muligheder end nogensinde.

Overblik og detaljer i én

Hikvisions nye TandemVu PTZ-kameraer har Hikvisions næste generations kameradesign, der integrerer flere linser i ét sikkerhedskamera for at give det store billeder og små detaljer i tandem.

Tydelig video, altid leveret

Designet til nutidens annoncering, Hikvisions Digital Signage tilbyder adskillige salgsfremmende funktioner med fremragende displayydelse og software til at skabe online tidsplaner for hvert scenarie.

Hvem er Hikvision

Hikvision er en verdensførende leverandør af Videoovervågningsprodukter og –løsninger. Med en omfattende R&D-afdeling producerer Hikvision produkter og løsninger til en bred vifte af vertikale markeder – herunder Retail, Traffic, Logistics og Recycling. For at opretholde sin innovative natur, investerer Hikvision årligt over 10% af årlig indtægt i R&D.

Shop per kategori

IP video
Displayløsninger
Netværkstilbehør
Tyverisikring
Adgangssystemer
se alle Hikvision produkter

Solution Training

Hikvison Nordic Solution Traning afvikles lokalt på de nordiske kontorer med fokus på de grundlæggende og væsentlige funktioner i Hikvisions produkter.

Se mere

Gå online med os

Få information og viden om Hikvisions produkter, løsninger og partnerskaber med online kurser om interessante og nyttige emner.

Se tidligere afholdte webinarer

Mere end produkter

Mulighederne med Hikvision bevæger sig ud over produkter. Vi sætter ære i at producere produkter og teknologi der fx kan hjælpe biodiversitet.

Cybersikkerhed

Besøg vores Cybersecurity Center, hvor du kan finde al information om vores standarder og rapportere problemer til os til efterforskning.

Udforsk her
Bæredygtighed

Vi anvender innovative produkter til at understøtte bæredygtighed og til at hjælpe med at bevare biodiversiteten på vores jord.

Udforsk her
Digitalt Showroom

I vores nye digitale showroom kan du udforske vores produkter og løsninger - uanset hvor du befinder dig

Udforsk her

Videos

Digital Signage Solution
Big Picture and Details in One View
When Varifocal Lens Meets ColorVu Technology

Hikvision er en IoT-løsningsudbyder med video som kernekompetence. Med en omfattende og højt kvalificeret R&D afdeling, producerer Hikvision en bred portefølje af produkter og løsninger til forskellige vertikale markeder. Ud over sikkerhedsindustrien producerer Hikvision også løsninger til Smart Home-industrien og bilelektronikindustrier for at opnå sin langsigtede vision. Hikvisions produkter giver også kratfuld Business Intelligence til slutbrugere, og muliggør mere effektiv drift og større kommerciel success. For mere information, besøg Hikvision på www.hikvision.com/europe

Back to top
close button